Kadi Vija konstnärlig ledare för Korpo Sea Jazz 2020

Kadi Vija har kallats till konstnärlig ledare för Korpo Sea Jazz 2020. I samband med huvudkonserten 2019 offentliggjordes utnämningen. Kadi kom enkom till festivalan trots att hon inte hade några egentliga framträdanden i Korpo i år. Vid tre jamsessions kunde man ändå till publikens glädje få höra Kadi! Välkommen Kadi!

Korpo Sea Jazz 2019 var en succé. Ville Pynssi ha byggt upp en fin programhelhet som uppenbarligen tilltalade publiken. TACK Ville för dina funderingar, ditt flit, ditt engagemang och din samarbetsförmåga. Du gjorde en fantastisk festival!

Naturen sviker inte!

Redan i februari kunde man dricka sitt kaffe ute i solskenet lyssnande till fågelkvitter. Funderat på tjärandet av båten och på utmaningen med trädgårdslandet. Men så kom vintern med ny snö! Fast här i den sydvästra skärgården har vi ju inte någon riktig vinter, en natt visade termometern åtta grader, köld! De normala är att vi bara kan njuta av en varm jazzmonsun vilket påminner mig om:

Konstnärliga ledaren för Korpo Sea Jazz 2019, Ville Pynssi har jobbat på under hösten och vi har  träffats två gånger för att polemisera om vem vi måste lämna utanför i år. Vi skulle ju helst villa ha alla hit för att visa sina talanger men det går ju bara inte. Programmet är mångsidigt med också några enbart för festivalen gjorda artistsammansättningar så vi kan igen bjuda på ”one off” band. Det intressanta programmet hittar man under rubriken PROGRAM.

Välkommen!

Bara att boka biljetter!

Bosse Mellberg

Ordförande