Naturen sviker inte!

Redan i februari kunde man dricka sitt kaffe ute i solskenet lyssnande till fågelkvitter. Funderat på tjärandet av båten och på utmaningen med trädgårdslandet. Men så kom vintern med ny snö! Fast här i den sydvästra skärgården har vi ju inte någon riktig vinter, en natt visade termometern åtta grader, köld! De normala är att vi bara kan njuta av en varm jazzmonsun vilket påminner mig om:

Konstnärliga ledaren för Korpo Sea Jazz 2019, Ville Pynssi har jobbat på under hösten och vi har  träffats två gånger för att polemisera om vem vi måste lämna utanför i år. Vi skulle ju helst villa ha alla hit för att visa sina talanger men det går ju bara inte. Programmet är mångsidigt med också några enbart för festivalen gjorda artistsammansättningar så vi kan igen bjuda på ”one off” band. Det intressanta programmet hittar man under rubriken PROGRAM.

Välkommen!

Bara att boka biljetter!

Bosse Mellberg

Ordförande

Ny sommar, ny jazzfestival!

Börjar med att konstatera att Teemu Viinikainen hade byggt upp en förträffligt program för sommaren 2018. Vill ännu tacka Teemu och alla artister!

Nu jobbar vi med år 2019! Till konstnärlig ledare för Korpo Sea Jazz 2019 har vi kallat trummisen Ville Pynssi. Vi har suttit vid samma bort två gånger men det mesta av arbetet görs per e-post. Nu i november kan vi konstatera att programmet i huvudsak är färdigt. Liksom tidigare år har vi som mål att programmet skall vara färdigt i december. I januari gör vi artistavtalen så att programmet, i en kort version, kan offentligöras i slutet av februari.

Vi är övertygade om att Korpo Sea Jazz 2019 kommer att vara Skärgårdshavets ”number one happening”! För er jazzdiggare blir det självfallet åtets höjdpunkt!

Bosse Mellberg
Korpo Jazz
ordförande