Det var den vintern!

Vet inte hur det var på fastlandet men här i landets sydvästra skärgård fick vi i år uppleva en fantastisk vinter. Snö, passligt med köldgrader och sol. Tidpunkten kunde inte ha varit bättre då vinter så passligt sammanföll med ett veckoslut. Nu är det vår!

På våren planerar man sommaren och nu blir det enklare. Korpo Sea Jazz 2018 programmet finns i kort version här på hemsidan. Teemu Viinikainen, gitarrist och gäddfiskare, har planerat programmet. Fint att Teemu accepterade att ta emot det konstnärliga ansvaret för Korpo Sea Jazz 2018. Det har varit en stor glädje och inspiration för mig att vara med i planeringsprocessen och följa med Teemus resonemang och mångsidiga sätt att se på programhelheten . Jag lärde mig en massa.

Då det gäller konsertplatser och tidtabeller gör vi inga större förändringar. I Nagu gör vi ett litet byte då fredagens kvällskonsert nu hålls i restaurang L´Escales festvåning. Nytt för året är att festivalen fortsätter till söndagen. I Skärgårdscentrum Korpoström blir det en jazzbrunch med DJ Bunuel som värd!

Biljetter kan bokas!

Ivrig!

Bosse Mellberg
Korpo Sea Jazz