Programmet 2017! Varsågod!

Lika högtidligt varje år att få publicera programmet för Korpo Sea Jazz. Vi fortsätter på den linje vi kört redan i tio år!  Jazz framförd av inhemska yrkesmusiker! Inget frieri till publiken, inga kompromisser. Take it or leave it!  Någon kan tycka om vi inte bryr oss om publiken, att vi inte erbjuder lättsammare underhållning, att vi inte är mångsidigare i vårt utbud. Fel! Vi vill erbjuda vår publik den mest kvalitativa professionella jazz som det här landet har att bjuda på. Programmet är mångsidigt, tro det eller inte. Så länge vi anlitar yrkesjazzmusiker så ser mångsidigheten ut som vårt program.

År 2016 hade vi två nya konsertplatser i programmet, Café Köpmans i Nagu och Äldreboendet i Korpo. Publiken hittade till konserterna så vi beslöt att äntra scenen på dessa platser också i år. Nytt för året är en sen utekonsert i anknytning till den s.k. Barfotastigen i Retais i Korpo. Akustisk musik, konstverk och enkelt förverkligad ljussättning.

Mikko Gunu Karjalainen har axlat det konstnärliga ledarskapet för sommarens festival. Det har varit roligt att jobba fram programmet tillsammans med Gunu. Tack Gunu för din engagemang!

En kort version av programmet hittar du här på hemsidan. Biljettbokningen har redan kommit i gång! Studera programmet och gör dina biljettbokningar!

Ha en bra vår, vi ses!

Bosse Mellberg