Hej och Gott Nytt År!

Sommar 2016

Korpo Sea Jazz program har många år varit helt klart redan i december men i år hade vi ännu vid jul en del öppna frågor. Det ordnas andra jazzfestivaler samtidigt som Korpo Sea Jazz vilket minsann inte gör planeringen enklare.

Nu är programmet färdigt och vi kommer i slutet av februari lägga ut det här på hemsidan. Mikko Pellinen har tagit fram ett spännande program för inkommande sommar, jos brinner av iver!

Styrelsen 2016

Korpo Jazz rf. höll sitt höstmöte den 29.11.2015. Som ordföranden åren 2016 -2017 fortsätter Bosse Mellberg. Ordinariemedlemmarna år 2016 är: Laura Nilsen, Ari Ahomäki, Petri Kirkkomäki och Arto Honkaniemi. Suppleanter är: Johanna Fredriksson, Folke Andersson, Mikko Kostiainen och Jussi Fredriksson.

Medlemsavgiften för år 2016

Höstmötet beslöt att bibehålla medlemsavgiften för kalenderåret 2016 vid 25 euro. Det är viktigt för oss, som förening, att kunna ha ett stort medlemsunderlag. Ett brett medlemsregister är ett tecken på att det finns ett stort understöd för vår verksamhet och att det finna många som vill att vi skall fortsätta vara en aktiv förening. Om du inte ännu är medlem så borde du kanske bli det! Enklaste sättet är att sända ett mail till oss. bosse(at)framtiden.fi

Hälsningar och god fortsättning på vintern!

Korpo Jazz rf
Bosse Mellberg

image_pdf