Sommar!

Programhäftet för sommarens festival är färdigt och distribueringen sker som bäst. Affischerna likaså. Vi är tacksamma för all hjälp vi fått med detta. Fotografen Olli Sulin vill vi speciellt nämna. Många av fotografierna i programhäftet är Ollis alster. Tack också till Tiina Kohtaniemi, Tony Lönnbäck, Ari Rosti och Pette Rissanen för hjälpen och det arbete ni gjort.

Det har varit ett nöje att arbeta fram programmet tillsammans med Riitta Paakki som har rollen som konstnärlig ledare för Korpo Sea Jazz 2014. Ett mångsidigt program med ”musik som svänger”, för att låna Riittas uttryck!

Programhäftet kan hämtas på ca 15 olika ställen i Korpo, Nagu, Houtskär, Norrskata, Nötö och Pargas centrum och i Åbo i ”Luckan”.

Programmet 2014 har ju funnits i en kort version här på hemsidan redan sedan vintern men nu har vi också lagt in en konsert- och artistbeskrivning för att hjälpa er att skapa er en bild av den typ av musik, jazz, som de olika konserterna kommer att bjuda på. Biljettbokningen har kommit exceptionellt bra i gång och vi ser redan nu att de flesta konserterna kommer att bli fullbokade långt före festivalen börjar. Vi föreslår att ni läser programmet och bokar er biljetter snarast!

Trevlig sommar! Vi ses!

Bosse Mellberg
Korpo Jazz r.f.
ordförande