Kesä!

Korpo Sea Jazz ohjelmalehti on valmis ja levityksessä, samoin julisteet. Olemme kiitollisia saadusta avusta. Erityisesti kiitämme valokuvaaja Olli Sulinia. Monet ohjelmalehden kuvista on Ollin ottamia. Kiitos myös Tiina Kohtaniemi, Tony Lönnbäck, Ari Rosti ja Pette Rissanen avusta ja työstänne.

On ollut ilo suunnitella ohjelmaa Korpo Sea Jazz 2014 taiteellisen johtajan, Riitta Paakin, kanssa. Monipuolinen ohjelma jossa, Riittaa lainatakseni, ”musiikkia joka svengaa”!

Ohjelmalehden voi noutaa useasta eri paikasta. Noutopaikkoja on Korppoossa, Nauvossa, Houtskarissa, Norrskatassa, Nötössä ja Paraisten keskustassa, Turussa Luckan.

Talvesta saakka on kotisivuilla ollut lyhyt versio ohjelmasta 2014. Nyt sivuilta löytyy myös konsertti- ja artistikuvaus helpottamaan luomaan kuvan siitä, minkälaista musiikkia, jazzia, eri konsertit tarjoavat. Lipputilaukset ovat hyvässä vauhdissa ja toteamme, että useimmat konsertit tulevat olemaan loppuunmyydyt jo hyvissä ajoin ennen festivaaleja. Ehdotammekin, että tutkitte ohjelmaa ja tilaatte lippunne välittömästi!

Hauskaa kesää! Nähdään!

Bosse Mellberg
Korppon Jazz r.y.
puheenjohtaja