Talvitoimintaa

Korpo Jazz järjesti konsertin yhteistyössä Paraisten kaupungin kanssa 12 joulukuuta 2013. Konsertti oli osa Suomen Jazzliiton kiertueohjelmaa. Konsertin järjestäminen arki-iltana keskellä ihmisten joulukiireitä ja ”kauniimmat joululaulut” konserttien ympäröimänä voi olla uskaliasta. ”Tribute to Ella” houkutteli kuitenkin paikalle noin 70 innokasta Paraisten Kaupungintalolle. Aili Ikosen Ella Fitzgerald tulkinnat ja Mikko Pellisen sovitukset eivät jätä ketään kylmäksi ja ne jotka eivät olleet kuulleet orkesteria ja Ikosta aikaisemmin olivat silminnähden ihastuneita ja vaikuttuneita kuulemastaan. Konsertin jälkeen Aili signeerasi useita CD levyjä vinyyleistä puhumattakaan.

Korpo Sea Jazzilla oli jo toistamiseen ilo viihdyttää messuyleisöä Helsingin Venemessuilla. Seitsemänä messujen kymmenestä päivästä tarjolla oli jazzstandardeja ja lauantaipäivinä trioa vahvistivat nuoret lahjakkaat vokalistit. Tyylimme mukaisesti emme valinneet helpointa tietä vaan musiikista vastasi huippumuusikot. Tässä aakkosjärjestyksessä: Ville Herrala, Jaska Lukkarinen, Antti Lötjönen, Kaisa Mäensivu, Karin Mäkiranta, Riitta Paakki ja Selma Savolainen. Kävijöitä messuilla oli yli 60.000 joten toivomme että joku heistä löytää festivaalimme, ja kävi meitä kuuntelemassa moni vanha kehäkettukin. Olemme kiitollisia että saamme tehdä yhteistyötä Suomen Messut -yhtiön kanssa.