Kevättä rinnassa!

Lumeton maa ja talvikelin puuttuminen aiheuttaa minussa harhan että kesä olisi jo odottamassa kulman takana. Katse kalenteriin oikaisee minut, eletään vasta helmikuun keskivaihetta. Mutta me olemme valmiit! Korpo Sea Jazz 2014 voitaisiin järjestää jo maalliskuussa! Kesän festivaalin taiteellinen johtaja, Riitta Paakki, on ahkeroinut ja ohjelmarunko oli valmis jo alkusyksystä 2013. Sen jälkeen on tehty ainoastaan hienosäätöä. Yhdistyksen jäsenet saivat ohjelman jo tammikuussa ja nyt helmikuussa se voidaan julkaista kotisivuillamme.

Mitä tulee konserttipaikkojen valintaan ja aikatauluun seuraamme pitkälti kesän 2013 runkoa. Tulevana kesänä paalamme Rumar Strandiin, emme kuitenkaan keskiviikolle kuten pitkään oli vaan perjantaille. Konsertin jälkeen ilta jatkuu jameilla.

Kuten aikaisemmin ovat kaikki konsertit ja jamit ohjelmassa merkattu kirjaimella. Ennakkotilausten helpottamiseksi ovat ”kirjaimen” saaneet myös ne kaksi buffétarjoilua jotka ovat mukana ohjelmassa.

Toivomme että ohjelma tuntuu mielenkiintoiselta ja että löydätte konserttinne. Ei ole mitään syytä odottaa lippuvarausten kanssa. Uskomme että moni konsertti, kuten aikaisimpina vuosina, tulee loppuun myydyksi jo hyvissä ajoin ennen kuin kuulemme ensimmäiset Korpo Sea Jazz 2014 sävelet!

Hyvää ”talven” jatkoa
Bosse Mellberg
Puheenjohtaja