2013 festivaalit inspiroivat

Nyt voidaan jo todeta että, Korpo Sea Jazz 2013 ohjelma oli monipuolinen ja korkeatasoinen. Konserteissa käytiin ahkerasti ja yleisön palaute on ollut positiivista. Jazzin rajoja venytettiin, mutta suuntaan joka ei ole jazzfestivaaleille tavallista. (Anu Komsi & Marzi Nyman Korppoon kirkossa). Konserttipaikat Gjallarhorn (Aili Ikonen & Herd) ja Kommunalgården (Pääkonsertti) osoittautuivat toimivan hyvin meidän tarkoitukseemme. Festivaalien järjestämät buffé tarjoilut olivat helppo tapa saada nälkä siirrettyä ja voimia uusille jazzelämyksille. Ja ruoka oli myös herkullista! Alkeellinen lippuvarausjärjestelmämme on työläs eikä aina vesitiivis, tosiasia jonka olemme todenneet jo aikaisemminkin. Toisaalta mukava tapa ylläpitää läheinen kontakti uskolliseen yleisöömme verrattuna siihen että, liput hankittaisiin ammattimaisilta lippuvarauskeskuksilta. Sitä vastoin nostaisimme mielellään lippuhinnat summalla jonka lipunmyyntiyritykset ottavat vaivan palkkaa! Voidaan taas todeta että, olemme sääjumalien suosiossa. Kiitos Marzi, kiitos kaikki artistit, kiitos yleisö ja kiitos kaikki talkoolaiset. Olemme kaikki hyvien puolella!

Bosse Mellberg / Korppoon Jazz ry. puheenjohtaja