Iiro Rantalan ylimääräinen konsertti Korppoossa

Korpo Sea Jazz  konsertti perjantaina 26.7. kello 19.00 Korpo Gårdissa jossa soittavat Iiro Rantala flyygeli ja festivaalien taiteellinen johtaja Marzi Nyman kitara myytiin nopeasti täyteen.

Rantala antaa ylimääräisen soolokonsertin samana iltana samassa paikassa kello 20.30. Konsertti kulkee nimellä; ”My History of Jazz”. Nämä kaksi konserttia tulevat tietysti olemaan aivan erilaisia jonka takia Korpoon Jazz yhdistyksen puheenjohtaja, Bosse Mellberg olettaa, että moni joka on jo varannut liput duokonserttiin kello 19.00 saattaa varata liput myös tähän soolokonserttiin. Vallitsee kuitenkin viidakon laki, nopeat syövät hitaat. ”Ensin otamme kuitenkin yhteyttä niihin jotka eivät ole mahtuneet duokonserttiin”. jatkaa Mellberg joka olettaa että myös tämä ylimääräinen konsertti nopeasti myydään täyteen.

KOKO Jazz Orchestra konsertti Saaristokeskus Korpoströmissä lauantaina 27.7. kello 19.00 on myös jo loppuun myyty. Konsertin jälkeen on ohjelmassa festivaalien viimeiset jamit jotka isännöi Marzi Nyman. Lavatilasta taistelevat paikalla olevat noin 15 huippumuusikkoa. Liitämme Marzi Nymanin vahvasti kitaraan mutta hän on myös huikea pianisti. Jameissa Nyman on luvannut näyttää yleisölle, että hän on myös fantastinen laulaja. Jameille hän antoi nimen ”Grand- Furious-Fun”! Ennen jameja

Saaristokeskuksessa tarjoillaan Buffé, myös se osa Korpo Sea Jazzeja. ”On todella syytä varata liput välittömästi”, sanoo Mellberg.

Lippuja: korpojazz@gmail.com   044-2637886