2008 gick – 2009 hägrar

Hej !
När vi trodde att vi kunde koppla av efter Korpo Sea Jazz 2008 kunde vi bara konstatera att det är på tiden att börja planera för Korpo Sea Jazz 2009. Året är kort.

Vi har tagit emot en del respons gällande 2008 festivalen och antingen är de så att bara de med positiva erfarenheter hör av sig då vi inte tagit emot någon egentlig negativ kritik. De är faktiskt otroligt uppmuntrande att få e-post och samtal av nöjda festivalbesökare. De som självfallet också känns bra är den feedback som vi fått av artisterna under festivaldagarna men också efter själva festivalen. Vi tror vi har hittat vår linje.

Föreningen behöver medlemmar av olika orsaker. Den årliga medlemsavgiften på 20 euro håller inte vår förening flytande men 200 medlemsavgifter betyder 4000 euro och med den summan kan flere musiker igen anlitas för nästa år. Vi hoppas ni betalar er medlemsavgift och att vi får nya medlemmar. År 2009 firar vi 20 års jubileum och medlemmarna är med och firar! Kontonumret hoppas vi du kan be om per mail. För att vi skall få vårt medlemsregister uppdaterat ser vi gärna att också gamla medlemmar ”ansöker om medlemskap” via denna hemsida.
Det är faktiskt sant att Korpo Sea Jazz arrangeras för tjugonde gången och som jag skrev tidigare så planeras jubileumsfestivalen för fullt. Vi återkommer när vi har mera kött på benet.
Lördagen den 18.10. är alla medlemmar välkomna till Skärgårdscentrum Korpoström. Vi börjar
19.00 med att berätta lite om våra planer inför 2009 och framöver helt generellt. Klockan 20.00 får vi höra Riitta Paakki Trio. Inträdet är fritt, för såväl medlemmar som andra.

image_pdf