Vuoden 2008 uutuuksista

Vuoden Korpo Sea Jazz ohjelma on jokseenkin valmis. Jatkamme samoilla linjoilla. Monipuolista pääosin kotimaisin ammattimuusikoin tehty festivaali.
Viralliset avajaiset pidetään samana päivänä kun festivaalit alkavat. Aikaisemmin olemme aloittaneet Ravintola Verandan konsertilla Norrskatassa jo keskiviikkona vaikkakin viralliset avajaiset on pidetty vasta torstaina. Nyt palaamme alkulähteille. Korppoon keskustan kapakkaan jossa voidaan sanoa että Korpo Jazz näki päivän valon. Ohjelmassa on saksofonijamit. Norrskatan konsertti kulkee kuitenkin vielä nimellä ”Varaslähtö” koska uskomme että siellä torvet soivat jo 19.00. kun avajaisissa ”Ravintola Hjalmar´s ollaan vasta puhevaiheessa”.

Tänä vuonna teemme maihinnousun Nötöseen. Pekka Toivanen Quartet konsertoi kylän vanhassa koulussa. Vuonna 2008 on kolmas vuosi kun järjestämme konsertin Utössä. Kun emme muutamaan vuoteen ole järjestäneet konserttia Paraisilla voidaan siis todeta että Korpo Sea Jazz’in painopiste on siirtynyt pidemmälle merelle kuten ehkä nimi Sea Jazz velvoittaakin.