Ny hemsida

Korpo Jazz har i maj 2007 förnyat sin hemsida. Hoppas du gillar den ! Vår avsikt är att förnya sidans bilder efter varje festival och vi kommer också att på denna sida informera alla intresserade om verksamheten. Det som är nytt för året är att föreningen inte mera arrangerar folkmusikkonserterna. Houtskär Kulturgille står nu för folkmusikkonserterna i såväl, Korpo, Houtskär som Nagu.
Korpo Sea Jazz 2007 har ett ambitiöst program och enligt vår åsikt bjuder vi på några riktiga specialiteter som du kan läsa mera om i programmet. Via denna vår förnyade hemsida kan du anmäla ditt intresse för att bli medlem i föreningen.

Vi tar gärna emot nya medlemmar, såväl sådana som bara vill stöda vår verksamhet via sitt medlemskap som sådana som vill vara aktivt med i föreningsarbetet eller kanske bara hjälpa till under festivalen.

Korpo Jazz är en ideell förening och förverkligandet av jazzfestivalen förutsätter såväl bidrag, biljettintäkter, medlemsavgifter och sponsorer, -annonsörer. Är du snabb så hinner du ännu få in din annons i programhäftet för Korpo Sea jazz 2007!

Vi ses !

image_pdf